Tuinhuis met veranda Boskoop 37 + 24 m2

Het Tuinhuis met waranda Boskoop 37 + 24 m2 is een multifunctionele blokhut en kan worden gebruikt als hobbyruimte, tuinkantoor, voor opslag en als externe ruimte voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden.

De binnenruimte beslaat maar liefst 37 m2 en de veranda biedt met 23 m2 genoeg ruimte om heerlijk buiten te zitten. Het tuinhuis is als bouwpakket leverbaar. Als u handig bent kunt u dus veel geld besparen. Mocht u dat willen plaatsen wij uw tuinhuis ook graag voor u. Wij hebben een deskundige montageploeg.

Het Tuinhuis met waranda Boskoop 37 + 24 m2 is standaard zeer compleet en vervaardigd uit hoogwaardig vurenhout. Uiteraard is het tuinhuis voorzien van isolatie en dubbel glas. Er zijn veel extra opties mogelijk. Denk daarbij aan een houten vloer met vloerisolatie en een pannendak met betonpannen of een rieten dak in plaats van de standaard bitumen shingles.

Een heerlijk multifunctioneel tuinhuis met vele mogelijkheden!

Prijs vanaf: € 15.900,- excl BTW
Verblijfsoppervlakten:37 + 23 m2
LxB grondoppervlak:7,9 x 7,5 m
LET OP!
Dit tuinhuis is geheel naar uw wensen aan te passen. Een tuinhuis is in de regel altijd maatwerk. Uw tuinhuis ontwerpen wij altijd geheel vanaf 0!

Wilt u meer weten over dit tuinhuis?