Tuinhuis met rieten dak Bergambacht 12 m2

Het Tuinhuis met rieten dak Bergambacht 12 m2 is een fraai voorbeeld van een fraaie rietgedekte blokhut in houtstapelbouw.

De blokhut heeft een prachtige landelijk uitstraling en is multifunctioneel. U kunt het huisje gebruiken voor opslag, als hobbyruimte, als werkplek…. u zegt het maar!

Het Tuinhuis met rieten dak Bergambacht 12 m2 is als bouwpakket leverbaar. Als u handig bent kunt u dus veel geld besparen. Uiteraard plaatsen wij het tuinhuis ook graag zelf voor . Wij hebben een deskundige montageploeg. De Bergambacht 12 m2 is standaard vervaardigd uit hoogwaardig vurenhout. Er zijn veel extra opties mogelijk. Denk daarbij aan een houten vloer met vloerisolatie en een pannendak met betonpannen of bitumen shingles.

Maar laat gerust uw fantasie de vrije loop gaan. Wij komen u graag op lokatie adviseren en verzorgen graag een offerte. Een heerlijk multifunctioneel tuinhuis met vele mogelijkheden!

Prijs vanaf (zonder rieten dak):€ 3.490,- excl BTW
Verblijfsoppervlakten:12 m2
LxB grondoppervlak:3 x 4 m
LET OP!
Dit tuinhuis is geheel naar uw wensen aan te passen. Een tuinhuis is in de regel altijd maatwerk. Uw tuinhuis ontwerpen wij altijd geheel vanaf 0!

Wilt u meer weten over dit tuinhuis?