Clubgebouw Bergambacht 500 + 500 m2

Het Clubgebouw Bergambacht 500 + 500 m2 is een riant houten gebouw voor de grote verenigingen. Ruim, compleet en toch sfeervol.

De totale oppervlakte bedraagt maar liefst 1000 m2. Het clubgebouw is voorzien van kleedkamers, een grote kantine, een ruime keuken, diverse opslagruimten en commissiekamers.

Het Clubgebouw Bergambacht 500 + 500 m2 is uitermate geschikt voor verenigingen die grote en ruime faciliteiten nodig hebben, zoals voetbalclubs en hockeyverenigingen.

Het Clubgebouw Bergambacht 500 + 500 m2 is standaard zeer compleet en opgebouwd duurzame hoogwaardige materialen. Uiteraard is het houten gebouw voorzien van isolatie en dubbel glas. U kunt kiezen uit vele extra opties om het clubgebouw zoveel mogelijk aan uw wensen te laten voldoen.

Als u toch liever een maatwerk clubhuis heeft, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem voor een clubhuis nu contact op met Kleijn Houtbouw, dan komen wij snel bij u langs om uw wensen te bespreken. Of we spreken af bij een clubhuis wat we hebben gebouwd, dan kunt u gelijk dit clubgebouw in het echt zien.

Prijs vanaf: € 900.000,- excl BTW
Verblijfsoppervlakte begane grond:500 m2
Verblijfsoppervlakte eerste verdieping:500 m2
LxB grondoppervlak:31,7 x 19,6 m
LET OP!
Een houten clubgebouw is altijd maatwerk! De Bergambacht die we u hier tonen is dan ook een voorbeeld. Uw clubgebouw ontwerpen wij altijd geheel vanaf 0 en passen we geheel aan op uw wensen!

Wilt u meer weten over dit clubgebouw?