Over Kleijn Houtbouw

100 jaar thuis in de houtindustrie

Kleijn Houtbouw is voortgekomen uit de timmerindustrie. In1924 startte Klaas Kleijn (hoofdfoto, man links met arm over het hek) in een schuurtje naast zijn woning op de Parallelweg in Bergambacht een timmerbedrijfje. Dit bedrijf groeide in de jaren 50 en 60 uit tot een timmerfabriek waar voornamelijk kozijnen en kasten werden gefabriceerd.

In 1983 werd de produktie van kozijnen gestaakt en schakelde het bedrijf over op de produktie van voornamelijk blokhutten, schuren en clubgebouwen.

Na de afronding van zijn opleiding MTS voor Hout- en Meubileringsbedrijven te Rotterdam nam Peter Kleijn de zaak over van zijn vader Wim Kleijn in 1984.

Nu is Kleijn Houtbouw is gespecialiseerd in op maat gemaakte houten gebouwen, groot en klein, uitgevoerd in houtstapelbouw of houtskeletbouw.

Bekijk ons leveringsprogramma
Kleijn Houtbouw - Peter Kleijn

Peter Kleijn

Kleijn Houtbouw – Maatwerk is onze kracht

Kleijn Houtbouw - OverkappingenOm een goed beeld te krijgen van uw wensen en de mogelijkheden komen wij altijd bij u langs. Zo kunnen wij goed met u meedenken en u een deskundig advies geven. Nadat we meerdere opties en ideeën met u hebben besproken, maken wij een uitgebreide offerte. Hierin staan goedkopere en duurdere  uitvoeringen en alternatieven, zodat u een scala aan (financiële) opties heeft om uit te kiezen. Bij de offerte krijgt u een duidelijke tekening van uw houtbouwproject in kleur.

Bij grotere projecten krijgt u bovendien een maquette op schaal. Deze 3D maquette geeft een heel duidelijk en realistisch beeld van uw toekomstige houtbouwproject. U krijgt meer inzicht in de verhoudingen tussen de verschillende compartimenten en van de oppervlakte en hoogte.

Kleijn Houtbouw is gespecialiseerd in een maatwerk houtbouw projecten. We hebben dan 30 jaar ervaring en knowhow in het ontwerpen en uitvoeren van de meest uiteenlopende houtbouw projecten: van groot tot klein, van eenvoudig tot ingewikkeld.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen snel bij u langs met ons vakkundige advies.