Clubgebouw Vlotburg 330 m2

Het Clubgebouw Vlotbrug 330 m2 is een fraai clubhuis voor middelgrote verenigingen.

Het Clubgebouw Vlotbrug 330 m2 is een prachtig visitekaartje voor uw vereniging. De uitstraling van de kantine zorgt voor een warm welkom voor de leden en gasten. Met een oppervlakte van 330 m2  heeft u voldoende ruimte voor alle clubactiviteiten.

Het Clubgebouw Vlotbrug 330 m2 is zeer compleet en vervaardigd uit duurzame hoogwaardige materialen. Uiteraard is het clubhuis voorzien van isolatie en dubbel glas. Er zijn veel extra opties mogelijk die een plezierig verblijf vergroten. Denk daarbij aan een houten vloer met vloerisolatie en een pannendak met beton of keramische pannen in plaats van een bitumen dak. Ook een sedumdak behoort tot de mogelijkheden. Wilt u zonnepanelen op het dak? Alles kan.

Als u toch liever een maatwerk clubhuis heeft, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem voor een clubhuis nu contact op met Kleijn Houtbouw, dan komen wij snel bij u langs om uw wensen te bespreken. Of we spreken af bij Voetbalvereniging Vlotbrug in Hellevoetsluis, dan kunt u gelijk dit clubgebouw in het echt zien.

Prijs vanaf: € 480.000,- excl BTW
Verblijfsoppervlakte begane grond:330 m2
LxB grondoppervlak:22 x 14,8 m
LET OP!
Een houten clubgebouw is altijd maatwerk! De Vlotbrug die we u hier tonen is dan ook een voorbeeld. Uw clubgebouw ontwerpen wij altijd geheel vanaf 0 en passen we geheel aan op uw wensen!

Wilt u meer weten over dit clubgebouw?