Clubgebouw Holenberg 98 m2

Bent u een wat kleinere vereniging en zoekt u een fraai en sfeervol houten clubgebouw? Dan is het houten clubgebouw Holenberg 98 m2 echt iets voor u.

Met een oppervlakte van 98 m2 is het clubgebouw ruim en geschikt voor allerlei clubactiviteiten. Omdat we niet aan maten gebonden zijn kunnen we natuurlijk het ontwerp helemaal aan uw wensen aanpassen.

Verenigingen die het clubgebouw Holenberg 98 m2 afnemen zijn bijvoorbeeld scoutingclubs, muziekverenigingen, buurtverenigingen en andere clubs die een gezellig clubhuis zoeken.

Model De Holenberg is zeer compleet en opgebouwd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Uiteraard is het clubhuis voorzien van isolatie en dubbel glas. Er zijn veel extra opties mogelijk die een plezierig verblijf vergroten. Denk daarbij aan een houten vloer met vloerisolatie en een pannendak met beton of keramische pannen in plaats van een bitumen dak. Ook een sedumdak behoort tot de mogelijkheden. Wilt u zonnepanelen op het dak? Alles kan!

Prijs vanaf: € 150.000,- excl BTW
Verblijfsoppervlakte:98 m2
LxB:34 x 7 m
LET OP!
Een houten clubgebouw is altijd maatwerk! De Holenberg die we u hier tonen is dan ook een voorbeeld. Uw clubgebouw ontwerpen wij altijd geheel vanaf 0 en passen we geheel aan op uw wensen!

Wilt u meer weten over dit clubgebouw?