Clubgebouw

Het clubgebouw is een riant houten gebouw voor de grote verenigingen. Ruim, compleet en toch sfeervol.

De totale oppervlakte bedraagt maar liefst 2000 m2. Het clubgebouw is voorzien van kleedkamers, een grote kantine, een ruime keuken, diverse opslagruimten en commissiekamers.

Het Clubgebouw is uitermate geschikt voor verenigingen die grote en ruime faciliteiten nodig hebben, zoals voetbalclubs en hockeyverenigingen.

Het clubgebouw is leverbaar als bouwpakket. Indien u als vereniging de mogelijkheid hebt om het gebouw zelf te bouwen, kunt u dus veel geld besparen. Uiteraard Nemen wij u het bouwen graag uit handen zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij hebben een deskundige bouwploeg die uw clubhuis vakkundig en snel bouwt.

Het clubgebouw is standaard zeer compleet en opgebouwd uit geimpregneerd vurenhout. Uiteraard is het houten gebouw voorzien van isolatie en dubbel glas. U kunt kiezen uit vele extra opties om het clubgebouw zoveel mogelijk aan uw wensen te laten voldoen.

Als u toch een clubhuis volledig op maat wilt, dat u zelf helemaal kunt indelen en voldoet aan al uw eisen en wensen, dan geven wij u daar graag advies over. Wij maken uw clubgebouw op maat, tot op de millimeter. Precies zoals u het wenst!