Trekkershutten

Trekkershutten

Bent u op zoek naar trekkershutten voor uw gasten of naar een trekkershut als gastenverblijf voor in uw tuin? Kleijn Houtbouw heeft een groot assortiment aan trekkershutten en maakt trekkershutten voor u op maat. Particulier of zakelijk. Wat u ook wenst, wij maken het voor u. 

Ruime keuze in trekkershutten

Buiten de maatwerk trekkershutten hebben we zes standaard trekkershutten in verschillende maten en samenstellingen:

Of u dus een eenvoudige kleine trekkershut wilt, of een zeer ruime uitgebreide trekkershut, wij leveren het u.

Trekkershutten op maat

U bepaalt hoe uw trekkershut eruit moet komen te zien. Wij bespreken de mogelijkheden met u en maken de trekkershut voor u op maat. Het leveren van perfect maatwerk voor onze klanten is onze specialiteit.

Naast maatwerk bieden wij u een uitgebreide service. Wij adviseren u en helpen u bij  uw keuze. Zodat u een trekkershut krijgt die volledig is afgestemd op uw eisen en wensen. Wij verzorgen het transport en de plaatsing voor u, indien u dat wenst, en dat tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Trekkershut als gastenverblijf in uw tuin

Een trekkershut is ideaal in uw tuin als extra gastenverblijf of eigen onderkomen voor volwassen kinderen. In de trekkershut kan immers een badkamer met toilet komen en is plaats voor een keukenblokje. De trekkershutten kunnen wij zo isoleren, dat het zelfs in de winter een gerieflijk onderkomen is. Een trekkershut heeft veel mogelijkheden om aan te passen aan uw wensen!

Trekkershutten op uw camping of vakantiepark

Heeft u een vakantiepark of camping? Dan zijn onze trekkershutten een ideaal en betaalbaar verblijf voor gasten die op doorreis zijn. Maar ook voor een langer verblijf bieden trekkershutten veel comfort tegen een scherpe prijs.

Trekkershutten: luxe en comfort

Trekkershutten zijn perfect voor kampeerders die graag op een camping hun vakantie vieren, maar graag iets luxer en comfortabeler willen kamperen. U biedt uw gasten een extra optie om hun verblijf bij u door te brengen.

Trekkershutten: extra publiek

Met trekkershutten trekt u een extra publiek naar uw vakantiepark of camping. Naast dat de hut plezierig is voor korte verblijven en voor kampeerders die op doorreis zijn, zijn trekkershutten in koudere periodes een aantrekkelijk alternatief voor de caravan of conventionele vakantiehuisjes.

Interesse in een trekkershut kopen?

Heeft u interesse in het kopen van een trekkershut en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@kleijn.nl of 0182 – 351329 of vul uw gegevens in op informatie trekkershutten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.