Clubgebouw HeerJan 235+39 m2

Het Clubgebouw HeerJan 235+39 m2 is een clubhuis met allure. Deze blokhut is een prachtig visitekaartje voor uw vereniging. De uitstraling van de kantine zorgt voor een warm welkom voor de leden en gasten.

Met een benedenverdieping van 235 m2 en een zolderverdieping van 39 m2  heeft u voldoende ruimte voor alle clubactiviteiten.

Wij kunnen het clubhuis met eventueel hulp van leden van de vereniging voor u opbouwen. Met het assisteren bij de bouw van het clubgebouw kunt u als vereniging dus veel geld besparen. Uiteraard nemen wij u het bouwen graag uit handen. Wij hebben een deskundige bouwploeg die uw clubgebouw vakkundig en snel bouwt.

Het Clubgebouw HeerJan 235+39 m2 is zeer compleet en vervaardigd uit duurzame hoogwaardige materialen. Uiteraard is het clubhuis voorzien van isolatie en dubbel glas. Er zijn veel extra opties mogelijk die een plezierig verblijf vergroten. Denk daarbij aan een houten vloer met vloerisolatie en een pannendak met beton of keramische pannen in plaats van een bitumen dak. Ook een sedumdak behoort tot de mogelijkheden. Wilt u zonnepanelen op het dak? Alles kan.

Als u toch liever een maatwerk clubhuis heeft, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem voor een maatwerk clubhuis nu contact op met Kleijn Houtbouw, dan komen wij snel bij u langs om uw wensen te bespreken. Of we spreken af bij Tennisclub Heer Jan in Heerjansdam, dan kunt u gelijk dit clubgebouw in het echt zien.

Afbeeldingen Clubgebouw HeerJan 235+39 m2