Clubgebouw op maat

Zoekt u een clubgebouw op maat? Een clubhuis op maat, dat helemaal voldoet aan uw wensen en past bij uw vereniging? Dan bent u bij Kleijn Houtbouw aan het juiste adres.

Alhoewel het standaard clubgebouw, dat wij in vier verschillende formaten leveren, van alle gemakken is voorzien, ligt onze kracht in het ontwerpen en bouwen van een clubgebouw op maat.

Clubgebouw op maat, dat past bij uw vereniging

Zoveel verenigingen, zoveel wensen. Wensen die wij graag inwilligen. Het moet immers het clubhuis worden dat helemaal bij de vereniging past. Alles is mogelijk. Wij maken uw clubgebouw op maat, tot op de millimeter. Precies zoals u het wenst!

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Verzin het en wij maken er een prachtig maatwerk clubhuis van. Met alles erop en eraan. Juist daar ligt onze meerwaarde!

Wilt u een apart gebouw met kleedkamers? Extra opslagruimte? Of misschien een groot overdekt terras? Dat zijn zomaar wat opties die mogelijk zijn en die wij voor u realiseren.

Clubgebouw op maat op 3D maquette

Wij komen bij u langs op locatie en luisteren naar uw wensen ten aanzien van het nieuw te bouwen clubhuis. Zo kunnen wij de situatie gelijk visualiseren en mogelijkheden en alternatieve ideeën aan u voordragen. Door onze 30 jaar ervaring in de houtbouw hebben wij al zoveel houtbouw projecten op maat gerealiseerd, dat wij overal een creatieve of praktische oplossing voor bedenken

Bij de bouw van een clubhuis op maat krijgt u een maquette op schaal. Deze 3D maquette geeft een heel duidelijk beeld van het clubhuis. U krijgt meer inzicht in de verhoudingen tussen de verschillende compartimenten en van de oppervlakte en hoogte. Zo krijgt u een heel realistisch beeld van uw clubhuis op maat.

Clubgebouw op maat realiseren?

Dus heeft u als vereniging bouwplannen? Neem dan contact op met Kleijn Houtbouw. Dan komen wij graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Of we spreken af bij eenclubhuis wat we hebben gerealiseerd, dan kunt u gelijk dit clubgebouw in het echt zien.

Of heeft u al een goed ontwerp van hoe het clubhuis er uit moet komen te zien? Stuur dan een e-mail naar Kleijn Houtbouw met de tekening en wij maken een gedetailleerd voorstel en een gespecificeerde offerte.