Clubgebouw Holenberg 98 m2

Het houten clubgebouw Holenberg 98 m2 is een voorbeeld van een clubhuis voor de wat kleinere verenigingen.

Met een oppervlakte van 98 m2 is het clubgebouw ruim en geschikt voor allerlei clubactiviteiten. Omdat we niet aan maten gebonden zijn kunnen we natuurlijk het ontwerp helemaal aan uw wensen aanpassen.

Verenigingen die het clubgebouw Holenberg 98 m2 afnemen zijn bijvoorbeeld scoutingclubs, muziekverenigingen, buurtverenigingen en andere clubs die een gezellig clubhuis zoeken.

Wij kunnen het clubhuis met eventueel hulp van leden van de vereniging voor u opbouwen.. Met het assisteren bij de bouw van het clubgebouw kunt u als vereniging dus veel geld besparen. Uiteraard nemen wij u het bouwen graag uit handen. Wij hebben een deskundige bouwploeg die uw clubgebouw vakkundig en snel bouwt.

Model De Holenberg is zeer compleet en opgebouwd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Uiteraard is het clubhuis voorzien van isolatie en dubbel glas. Er zijn veel extra opties mogelijk die een plezierig verblijf vergroten. Denk daarbij aan een houten vloer met vloerisolatie en een pannendak met beton of keramische pannen in plaats van een bitumen dak. Ook een sedumdak behoort tot de mogelijkheden. Wilt u zonnepanelen op het dak? Alles kan.

Als u toch liever een maatwerk clubhuis heeft, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem voor een maatwerk clubhuis nu contact op met Kleijn Houtbouw, dan komen wij snel bij u langs om uw wensen te bespreken. Of we spreken af bij Camping Hartje Groen in Schaijk, dan kunt u gelijk dit clubgebouw in het echt zien.

Afbeeldingen Clubgebouw Holenberg 98 m2