Clubhuis – Kantine – Clubgebouw

Is uw club of vereniging toe aan een nieuw clubhuis? Dan kan Kleijn Houtbouw u daar vanaf het begin tot het eind, van ontwerp tot uitvoering, met raad en daad bijstaan. Het resultaat zal een prachtig clubhuis zijn. Een visitekaartje voor uw club!

Kleijn Houtbouw is uw specialist in grotere houtbouw projecten, zoals clubhuizen en kantines. Wij hebben diverse fraaie clubgebouwen ontworpen en gemaakt.

Sfeervol clubhuis

Of het nu gaat om de tennisclub, de golfvereniging of uw lokale voetbalclub… de sfeer in het clubhuis is heel belangrijk. Hoe vaak komt u niet in betonnen sfeerloze gebouwen waar geen gezelligheid is? Kleijn Houtbouw zorgt voor sfeervolle houten clubhuizen, waar iedereen zich thuis voelt.

Maatwerk clubhuis

Onze kracht ligt in het maatwerk. Een CLUBHUIS OP MAAT, dat helemaal voldoet aan uw wensen en past bij uw vereniging. Wat ontwerp en design betreft heeft u de vrije hand. Alles is mogelijk. Wij maken uw clubgebouw op maat, tot op de millimeter. Precies zoals u het wenst! Ook kunnen wij alle benodigde  installaties verzorgen zoals de aansluitingen voor water, gas, elektra enz.

Hieronder vind u een aantal voorbeelden van clubhuizen met prijsindicaties:

Of u dus kiest voor een kleine  kantine, een groot clubgebouw … Kleijn Houtbouw zorgt dat u het gezellige clubgebouw krijgt waar u naar op zoek bent.

Clubhuis maquette

Bij de grotere houtbouw projecten, zoals een clubhuis, maakt Kleijn Houtbouw voor u een maquette op schaal. Deze 3D maquette geeft een heel duidelijk en realistisch beeld van het clubgebouw. U krijgt zo een goed inzicht in de verhoudingen tussen de verschillende compartimenten en van de oppervlakte en hoogte.

Dus wilt u voor uw vereniging een nieuwe houten kantine of clubhuis? Dan komen wij graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.