Kleijn Houtbouw Blokhutten - Trekkershutten
Kleijn Blokhuttten - Vakantiewoningen
Kleijn Blokhuttten - Tuinkantoor - Tuinkantoren
Kleijn Blokhuttten - Tuinbetimmeringen
Kleijn Blokhuttten - Veranda's en Overkappingen

Leveringsprogramma

Kleijn Houtbouw Bergambacht - BlokhuttenBent u op zoek naar een blokhut? Dan bent u bij Kleijn Houtbouw aan het juiste adres. Zeker als u maatwerk blokhutten zoekt. Want dat is waar wij goed in zijn. Wat u wenst, maken wij.

Wij maken diverse soorten blokhutten. Van bergingen en tuinhuisjes in uw achtertuin tot trekkershutten, vakantiehuizen en een nieuw clubhuis voor uw vereniging.

Maar ook op vakantieparken en campings ziet u blokhutten van ons staan. Dit zijn uiteraard de vakantiewoningen en trekkershutten. De vakantiewoningen zijn vaak prive eigendom, de trekkershutten zijn in trek bij kampeerders die net iets luxer willen overnachten, maar toch ook het echte kampeergevoel niet willen missen.

Een blokhut van Kleijn kan ook gecombineerd worden. Een berging met kantoor of hobbyruimte, een hobbyruimte met kippenhok, het kan allemaal. U zegt het maar.

In het menu links kunt u de verschillende blokhutten bekijken. Wij leveren uiteraard ook standaard blokhutten, maar onze sterkte is het maatwerk. En dat hoeft niet eens veel duurder te zijn.  U kunt dus elke soort blokhut geheel naar uw wens en in elke maat laten maken. Heeft u een goed idee? Stuur uw ontwerp per mail naar ons toe.

U zegt het maar en wij maken het!

U kunt het zo gek niet bedenken of Kleijn Houtbouw maakt het! We doen dus veel meer dan standaard blokhutten bouwen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Een carpoort voor uw Camper? Een riant clubgebouw met alle voorzieningen? Een complet tuinbetimmering met waranda’s, steigers, gastenverblijven en tuinhuizen?

Ja dat kunnen we. U zegt het maar en wij maken het!

Trekkershutten