Kantine

De kantine is een clubhuis met allure. Deze blokhut is een prachtig visitekaartje voor uw vereniging. De uitstraling van de kantine zorgt voor een warm welkom voor de leden en gasten.

Met een benedenverdieping van 235 m2 en een zolderverdieping van 39 m2  heeft u voldoende ruimte voor alle clubactiviteiten.

De kantine is als bouwpakket leverbaar. Met zelfwerkzaamheid kunt u als vereniging dus veel geld besparen. Uiteraard kunnen wij ook de kantine voor u bouwen. Wij hebben een deskundige bouwploeg die uw clubhuis vakkundig en snel bouwt.

De kantine is standaard zeer compleet en vervaardigd uit hoogwaardig vurenhout. Uiteraard is het clubhuis voorzien van isolatie en dubbel glas. U kunt kiezen uit veel extra opties. Denk daarbij aan een houten vloer met vloerisolatie en een pannendak met betonpannen in plaats van de standaard bitumen shingles.

Als u toch liever een maatwerk clubhuis heeft, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem voor zowel maatwerk als standaard clubhuis nu contact op met Kleijn Houtbouw, dan komen wij snel bij u langs om uw wensen te bespreken.